SBD Hakkında

Sağlık Bilişim Derneği, üyelerinin profesyonel gelişimlerine ortak olmayı hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur. Sağlık Bilişim Derneği, Liderlik, Verimlilik, Birliktelik ve Sorumluluk değerleri çerçevesinde, üyelerinin günümüzün ve geleceğin iş dünyasındaki başarılarına destek olmayı amaçlıyor. Amacımıza ulaşmak için üç temel dinamikten güç alıyoruz.

SBD Üyelik Kazançları

Üyelerimizin profesyonel Gelişimlerini hızlandırabilmek için, farklı araçların bir araya getirildiği esnek ve etkili bir Gelişim yöntemi uyguluyoruz.

Toplantılara Katılım

İş Fırsatları

Şirketinizin Tanıtımı

Sosyal Etkileşim

Eğitim ve Seminerler

Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune kitabı oluşturmak üzere bir yazı galerisini alarak karıştırdığı 1500'lerden beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır. Beşyüz yıl boyunca varlığını sürdürmekle kalmamış, aynı zamanda pek değişmeden elektronik dizgiye de sıçramıştır. 1960'larda Lorem Ipsum pasajları da içeren Letraset yapraklarının yayınlanması ile ve yakın zamanda Aldus PageMaker gibi Lorem Ipsum sürümleri içeren masaüstü yayıncılık yazılımları ile popüler olmuştur. Yinelenen bir sayfa içeriğinin okuyucunun dikkatini dağıttığı bilinen bir gerçektir. Lorem Ipsum kullanmanın amacı, sürekli 'buraya metin gelecek, buraya metin gelecek' yazmaya kıyasla daha dengeli bir harf dağılımı sağlayarak okunurluğu artırmasıdır.

Derneğimizden Haberler

11 Ekim 2019 By Osman Bey in Çalışmalarımız, Etkinlikler, Haberler, Makaleler

Sağlık Bilişim Derneği Yönetim Kurulu adına Yasin Keleş yaptığı açıklama ile Mehmetçik’e destek verdi. Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Sağlık Bilişim Derneği Genel Başkanı Uzm. Yasin KELEŞ yaptığı açıklamada; “Uluslararası hukuka uygun ve tamamen meşru bir şekilde terör örgütlerine karşı yapılan harekatın, ülke sınırlarımızın güvenliği için elzem olduğunu ülkesini seven bir STK olarak açık ve net
12 Kasım 2016 By SBD in Çalışmalarımız

Olağan Genel Kurul Toplantısı Hakkında

Değerli üyemiz ; Yönetim kurulumuz dernek merkezimizde toplanarak 10.10.2016 tarihli 27 nolu karar ile Derneğimizin Olağan Genel kurul toplantısının 12.11.2016 tarihinde, saat 19:00 da Grand Cevahir Hotelde aşağıdaki gündeme göre yapılmasına, Yeterli Çoğunluk sağlanamaması ve ertelenmesi halinde 19.11.2016 tarihinde, saat 19:00 dernek merkezimizde ve gündem ile yapılacaktır. Olağan genel kurula katılımlarınızı bekleriz. Toplantı Adresi :
15 Temmuz 2016 By SBD in Çalışmalarımız

MİLLİ İRADEYİ HEDEF ALAN HİÇBİR GİRİŞİM HEDEFİNE ULAŞAMAZ VE ULAŞAMAYACAK!

28 Haziran 2016 By SBD in Çalışmalarımız

Microsoft’un Ev Sahipliğinde Sağlık Bilişim Derneği İftar Yemeği

Sağlık Bilişim Derneğinin Geleneksel Olarak Düzenlediği İftar Yemeği Programı Bu yılda 28 Haziran Salı Akşamı Microsoft’un ev sahipliğinde Sağlık Bilişim Profesyonellerinin bir araya gelmesiyle Grand Cevahir Hotelde gerçekleşti.
04 Ekim 2015 By SBD in Çalışmalarımız

Sağlık Bilişim Yöneticileri Buluşması

Sektörün bir araya gelmesini ve karşılıklı bilgi alışverişin platformu haline gelen geleneksel Sağlık Bilişim Yöneticileri buluşması, 04 Ekim Pazar günü yapıldı. Sağlık Bilişim Derneği’nin güçlü desteği ile Armada, Extreme Networks ve Nsc Bilişim firmalarının değerli katkılarıyla Çengelköy Abdullah Ağa Yalısı’nda bir araya gelindi. Türkiye’nin önde gelen sağlık kuruluşlarının bilişim yöneticileri ile samimi bir kahvaltı, akabinde
08 Temmuz 2015 By SBD in Çalışmalarımız

Sağlık Bilişim Derneği İftar Programı

Sağlık Bilişim Derneği ‘nin geleneksel olarak düzenlediği iftar programı 08 Temmuz Çarşamba akşamı Grand Cevahir Otelde gerçekleşti. Değerli Sağlık Bilişim Profesyonellerinin bir araya geldiği bu güzel geceye NSC Bilişim başta olmak üzere Sektörümüzün lider firmaları da ev sahipliği yaptı.
+ +